Eero & HP Tour 9.4.2022

Eero & HP Tour 2022 järjestetään maalis-huhtikuussa Vuokatissa, Tahkolla ja Kasurilassa. Luvassa on matalan kynnyksen kisailua, hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja hauskanpitoa.

Ideamme on tehdä lumilautailusta ja talviharrastamisesta helposti lähestyttävää ja mahdollisimman inspiroivan näköistä”, Ettala kuvailee.

Kaiken ei aina tarvitse olla isoa ja ihmeellistä. Parhaan laskufiiliksen saa, kun katsoo sellaisia temppuja, joihin pystyy itse samaistumaan”, sanoo Duudsoneistakin tuttu HP.

Miksi SkiOne?

SkiOne -keskukset Vuokatissa, Tahkolla ja Kasurilassa herättivät Ettalan ja HP Parviaisen mielenkiinnon, koska niissä on laadukkaat, monen tasoisille harrastajille sopivat suorituspaikat. Eero & HP Tour on suunnattu sekä kilpailijoille että harrastajille, joten yhteistyön solmiminen nimenomaan SkiOnen kanssa tuntui luontevalta.

SkiOnen keskukset ovat meille molemmille tuttuja omasta nuoruudesta. Kiertueella tuomme esiin jokaisen keskuksen vahvuuksia. Siksi jokainen kisakin tulee olemaan erilainen. Ainut vaatimus on lumilauta”, Eero kuvailee.

Mutta rinteeseen voi lähteä mukaan koko perhe, olipa alla sukset tai lauta. Se tässä lajissa ja rinteessä olemisessa onkin siisteintä. Tästä pystyy nauttimaan yhdessä, jokainen omalla tasollaan”, HP tiivistää.

On mahtavaa saada Eero ja HP välittämään viestiä, joka tukee meidän keskusten missiota”, kommentoi SkiOnen Lauri Suutarinen.

Kiertuepäivät ja aikataulut

Eero & HP Tour järjestetään QKLS-tapahtumien ohessa.

  • Vuokatti 16.-18.3.2022
  • Kasurila 9.4.2022
  • Tahko 21.-24.4.2022

Kiertuetapahtumien tarkemmat aikataulut, lajit ja sisällöt vahvistuvat talven aikana, joten seuraile keskusten somekanavia lisätietoja varten. Kaikkiin tapahtumiiin voi saapua ihan vain rennosti paikan päälle, eli ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Ainut vaatimus on lumilauta”, – Eero Ettala